Om Oss

Dekorpallen är en av de online-butiker med störst utbud av canvastavlor och fototapeter.

Sedan 2015 har vi expanderat från en liten blyg webbhandel med 200 produkter till idag där vi saluför ca 8.000 artiklar inom hemdekor. Leverans till alla länder i världen – Hittills har våra produkter har levererats till över 40 länder. Berätta bara var ditt hem är och vi kommer att leverera paketet till din dörr!

Unika motiv och tillverkningstekniker – Du kan välja mellan en handmålad tavla, canvastavla eller Print som är en teknik somskapats särskilt för våra originalmönster ifrån begåvade konstnärer.Dekorpallen startades för att vi i grunden har ett genuint intresse för inredning och design – men det kan vara en dyr historia ochvi ville bidra med att hitta en tilverkare och saluföra dess produkter vilket nu x antal år senare har resulterat i dekorpallen.se som konstant tarfram nya produkter i spännande material och design.

Det är dig vi jobbar för! Vi vill inte bara ha bra produkter till bra priser -Vi vill alltid attvåra kunder ska känna sig trygga när de handlar av oss, ett seriöst företag medbra garantivillkor, personlig servicesamt att vi svarar på alla mejl inom några timmar som senast!

Kontakta oss